Nog meer Laura Dekker

Laura Dekker…Laura Dekker… Genoeg over Laura Dekker. Nee niet helemaal. Sinds het publiceren van een horoscoop die later in twijfel werd gebracht, ben ik huiverig om nog een  horoscoop van Laura te publiceren. Toch hebben twee mensen mij op deze geboorte data geattendeerd. Al wetend dat ik de risico loop weer de fout in te gaan…laat ik je toch deze horoscoop zien. Laura Dekker zou op 20 september 1995 geboren zijn. De plaats is New Zealand – de tijd onbekend. In deze horoscoop krijgt de Zon in Maagd binnenkort bezoek van Saturnus…de autoriteiten. Mmm… mocht deze datum wel kloppen dan zal Laura problemen hebben met haar zeil-droom, vermoed ik. (Transit) Uranus in oppositie met de Zon zou de plotseling opkomend bekendheid kunnen weergeven en ook het onderzoek. Wetenschappers kunnen behoorlijk Uranisch zijn.  Maar goed enige zekerheid over de horoscoop is er nog niet. Hopelijk wordt binnenkort de vlaggen bij haar verjaardag uitgehangen.. Dan pas weten we het zeker…

dekker

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nog meer Laura Dekker

  1. Pingback: Laura Dekker: nog één keer zwaaien…. - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *