Venus en Jupiter: Tips voor de eerste date…

heels

Ik had beloofd deze week Venus en Jupiter onder de loep te nemen. Het is een spannende en seksy combinatie van planeten die dikwijls zowel de sensualiteit als de behoefte om de grenzen te verleggen stimuleert. Relaties met buitenlanders, vakantie liefdes, lekker veel chocola eten..mmmm. Soms zegt een foto meer dan een duizend woorden.┬á Dit stukje uit een van de betere engelse kranten De Independent – is het meest gelezen stukje van vandaag. Dat zegt ook boekdelen over Venus/Jupiter nietwaar? Waar zijn wij vandaag in geinteresseerd? Juist… Okay. Hier komen ze.. de 10 beste tips voor “would be” versierders. Geniet (Venus) dan wel met mate (Jupiter) ­čśë

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *