Astrologen die 9/11 voorspeld hebben…

coverZijn er astrologen die 9/11 voorspeld hebben? Ja, die zijn er. Dit artikel geeft een overzicht van die astrologen die dit wel hebben zien aankomen. Het geeft ook een aantal links waaronder eentje naar het artikel van Rob Hand over de Saturnus/Pluto oppositie.  Maar de lijst is niet volledig. In het voorjaar van 2001 heb ik een astrologie bijeenkomst bijgewoond waar deze zelfde oppositie te sprake kwam. De sfeer werd heel grimmig. Het was alsof we iets aanraakte die een bepaald stof deed opwaaien. De engels astrologe Christeen Skinner was de workshop leidster. We verlieten de zaal  met het gevoel dat iets heel naar ging gebeuren – waarschijnlijk dat met het Midden Oosten te maken zou hebben – en dat met geweld gepaard zou gaan..  Deze link gaat naar een interview met Christeen Skinner in gesprek met Gary Philipson over haar werk als business astrologe.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologen die 9/11 voorspeld hebben…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *