Astrologie Cursus voor Beginners

Op 13 oktober begin ik met een nieuwe beginnerscursus astrologie in Amsterdam. In deze korte cursus staat je eigen horoscoop centraal. Na zeven lessen zal je in staat zijn om een horoscoop op een eenvoudige manier te kunnen duiden. De cursus wordt in de Vergulde Eenhoorn gegeven op de dinsdag avond. De Vergulde Eenhoorn is een unieke plek. Het oude boederij op de Ringdijk in Watergraafsmeer, is een oase van rust aan de rand van de stad. Er kunnen maximaal 8 personen aan deze beginnerscursus meedoen. Voor overige informatie, kun je Elizabeth ook mailen of bellen: 020-6948107

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP,

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in cursussen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie Cursus voor Beginners

 1. Beste Elizabeth,

  Zou je mij willen informeren als je weer met een nieuwe cursus Astrologie(voor beginners) start?

  Helaas heb ik de cursus op 13 oktober gemist.

  Vrgr. Nicole

  • Hallo Nicole, Ik zal het je zeker laten weten. Een vraag…Ik ben momenteel bezig met een email cursus astrologie op te zetten. De bedoeling is dat er een x aantal keren per jaar een duidingsmiddag komt. Sommige lessen zouden ook met Skype kunnen plaatsvinden. Misschien ook iets voor jouw? mvgE

 2. Dora zegt:

  Ik heb ook interesse in beginners cursus astrologie en deze startdatum gemist. Mocht er dus een nieuwe komen, graag. Ik heb momenteel geen interesse in een email cursus astrologie.

  Mvg,
  Dora

 3. Carol zegt:

  Hallo Elizabeth, Ik ben ook erg geintresseerd in de beginnerscursus. Een online of emailcursus is niets voor mij.
  Ik zou ook graag geinformeerd worden wanneer er weer een nieuwe cursus start.
  Alvast Bedankt en Groet,
  Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *