Astrologie Cursus voor Beginners

Op 13 oktober begin ik met een nieuwe beginnerscursus astrologie in Amsterdam. In deze korte cursus staat je eigen horoscoop centraal. Na zeven lessen zal je in staat zijn om een horoscoop op een eenvoudige manier te kunnen duiden. De cursus wordt in de Vergulde Eenhoorn gegeven op de dinsdag avond. De Vergulde Eenhoorn is een unieke plek. Het oude boederij op de Ringdijk in Watergraafsmeer, is een oase van rust aan de rand van de stad. Er kunnen maximaal 8 personen aan deze beginnerscursus meedoen. Voor overige informatie, kun je Elizabeth ook mailen of bellen: 020-6948107

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP,

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in cursussen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie Cursus voor Beginners

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *