Prinsjesdag…

Een respons op mijn keek op de week van gisteren, deed me beseffen dat het vandaag Prinsjesdag is.  Dit betekent natuurlijk dat de Zon, Saturnus conjunctie vandaag goed in beeld zal zijn. Saturnus in sober – dus dit kan alleen bezuinigingen betekenen. De beveiliging is ook toegenomen – Zon (de Koninging) met Saturnus (de grenzen) laat niets aan het toeval over. Op een van de grootste astrologie mailinglists in Nederland – astrotwolist – schreef Sander Littel het volgende over deze Prinsjesdag:

In de 1815-horoskoop van Nederland valt de Uranus-180-Saturnus (exact op 15 september) precies op Zon en Mercurius in X. En op die dag is het toevallig ook nog Prinsjesdag…..verrassende, revolutionaire (of extreme) (UR) bezuinigingen (SA) zullen ons worden voorgeschoteld, via de troon- (Zon) -rede (Mercurius). De horoskoop van de exacte oppositie laat ook nog een exact Mars -90- MC
voor Den Haag zien….de spanning tussen de twee extreme polen van behoud en vernieuwing kan dus zodanig uitwerken dat de overheid en de heersende politieke partijen zich met alle geweld zullen moeten teweerstellen om desintegratie tegen te gaan.
Spannende tijden, dat wel!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *