Dan Brown’s nieuw boek over astrologie & Washington..

dbIn het nieuwe boek van Dan Brown, “The Lost Symbol” Dr. Robert Langdon is wederom opzoek naar verborgen symboliek. Deze keer heeft hij het Louvre ingeruild voor Washington DC.  Brown zei in een interview: “Wat als ik je zou vertellen dat Washington meer astrologische tekens in zijn architectuur heeft dan welke andere stad in de wereld dan ook….”  Ik geloof het meteen. Het hele review is hier in het engels te lezen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *