Neemt de Koningin genoegen met minder?

euro-stapel

In mijn “Keek op de Week” beloofde ik de huidige Zon/Saturnus conjunctie in oppositie met Uranus op de hielen te volgen. Gezegd is gedaan. Prinsjesdag dit jaar viel samen met dit boeiende inter-planetaire samenspel. Saturnus staat garant voor soberheid…en deze prinsjesdag was…juist…sober. Maar goed. In een mundane horoscoop staat de Zon als symbool voor o.a. het Koninklijke Huis. De Koningin valt onder de heerschappij van de Zon – en die is belemmerd in zijn doen en laten door de greep van Saturnus.  Uranus daarentegen zouden we kunnen zien als een pleiter voor de afschaffing van alle rechten van Koningen en hun familieen. Uranus is immers met revolutie gebonden. In de Trouw vandaag – op het voorpagina nota bene – staat te lezen: Kritiek op loon van koningin. Er is ook een brief in de krant – die kritiek uitte op het hele Prinsjesdag gebeuren. Te veel pracht, praal, hoeden en verspilling van geld.

De complete oppositie uitte kritiek op de zowel de koningin als de prins en de kroonprinses. Zal de Koninging bereid zijn om genoegen te nemen met minder? Wie het weet mag het zeggen 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *