Nieuwe Blog Site…

Autumn LeavesNee…Ik heb zelf geen nieuwe astrologie blog. Astrologie blogo is mij te lief om haar in te ruilen voor wat dan ook. Maar goed…dit lijkt mij wel een leuke blog site, met rubrieken over alles van mundane astrologie tot business astrologie. Iedereen kan artikelen aanleveren, denk ik. Dit leidt tot een zeer divers aanbod. De link in deze tekst brengt je naar een artikel over de lunar mansions…Kijk maar.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *