Gemini Lost..Computerspel maakt gebruik van astrologie..

gemini-lostLargeDan Brown is niet de enige die kiest voor een astrologische thema. Deze week is er een computer spel gelanceerd dat ook astrologie als centraal thema heeft, Gemini Lost. Net als in Dan Brown’s boek, draait het om een astrologisch raadsel dat opgelost moet worden. Meer nog…. Het spel speelt zich af in een heel oud dorp waar de bewoners┬á opzoek zijn naar stellen die astrologisch gezien bij elkaar passen. Dit is een computer spel dat ik voor mij zoon wil aanschaffen, zonder te morren ­čÖé Al lijkt het wel een beetje tam voor een jongen van twaalf.┬á Maar wat mij interesseert is de manier waarop astrologie steeds zichtbaarder wordt in ons modern cultuur. Astrologie is terug op de universiteiten, Dan Brown schrijft erover, en kinderen mogen spelenderwijs kennis maken met het onderwerp astrologie…. “The times they are a changin…..” en astrologie staat in de lift.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *