Boekreview:Astrologische hulptechnieken – Dre Aukes

aukes

Astrologische Hulptechnieken, door Dre Aukes (met medewerking van Lea Manders)
Uitgeverij Hajefa

Om eerlijk te zijn, ben ik geen fan van kookboek-astrologie. Ik mis de diepgang en dat is storend. Groot was dus mijn verbazing toen ik dit boek in handen kreeg. Het is echt een goed, zelfs handig boek! De inhoud is – durf ik het te zeggen? – allesomvattend. Voorzover ik kan overzien, komen alle bekende technieken aan bod maar ook een aantal waarvan ik nog nooit heb gehoord, zoals de herensprong. Van de draconisch horoscoop tot aan de Alcyone en Arabische sterren, van de intra- en extradwads (door Lea Manders) tot de personare horoscoop, niets lijkt aan de aandacht van de schrijver te zijn ontsnapt. En hier ligt de kracht van het boek; het is een superhandig referentieboek en zo zou ik het ook gebruiken. Natuurlijk mist het boek de nodige diepgang maar dat wordt de schrijver vergeven. Als je in het kort wilt weten waarover een bepaalde techniek gaat, stelt dit boek niet teleur.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *