Marco Borsato: de horoscoop

De afgelopen weken, zal Marco Borsato door een hel zijn geweest. Het kan niet anders. “Eindelijk ” – zal hij wel gedacht hebben. Nu weet heel Nederland wat hij al een tijd geweten heeft nml.: zijn business is kapot. De horoscoop van Marco Borsato (21 dec. 1966, tijd onbekend).

borsato

Marco Borsato is een Boogschutter met de Maan in Ram. Volop vuur in deze horoscoop. Vuur is ondernemend en bereid risico’s te nemen. Het heeft ook  iets warms, open en kwetsbaar. Met Mars in Weegschaal in zijn horoscoop- is Marco Borsato ook een geboren samenwerker – maar wel een samenwerker die een beetje lui kan zijn. Mars in Weegschaal heeft veel charme – maar mist daadkracht. Zijn stijl van business doen kan behoorlijk “hands-off” zijn i.p.v. “hands on”. Dit heeft ongetwijfeld een rol gespeeld in het verlies van zijn vermogen.  Vuur is optimistisch. In dit geval kennelijk te optimistisch.  Vorig jaar maakte Pluto een transit over de  Zon in Marco Borsato’s horoscoop. Deze transit viel samen met het begin van de wereldwijde financieele crisis. Ik zou gokken dat Marco wel wat voortekens had dat alles niet koek en ei was binnen zijn bedrijf. Dat kan haast niet anders. Marco had vorig jaar goed naar zijn eigen zaak moeten kijken. Gewoon uit eigen belang. Dit heeft hij kennelijk niet gedaan. Nu zegt Borsato dat die crisis van vorig jaar – de oorzaak van zijn geld problemen is. Mmmm

Zo. Is Marco Borsato uit de slop? Of is het sop? mmmm…. In een woord: Nee. Saturnus moet nog de vierkant met de Zon maken en niet een  maar liefst drie keer. Dit doet pijn. Saturnus wordt niet voor niets de planeet van de karma genoemd. Saturnus laat ons zien wat de tijd met onze ambities en onze keuzes doet. Zo kunnen we jaren lang met de consekwenties van een foute beslissing zitten.  Jupiter is de goedlachse leeraar – Saturnus daarentegen is van de harde school. 

Ik weet niet of je dit weet, maar Boogschutters kunnen lijden aan manisch depressiviteit. Ze schieten hun pijlen ver en hebben een grote fantasie. Helaas kan juist hierdoor de val terug naar de aarde hard aankomen. Ze kunnen zichzelf dingen gaan verwijten en behoorlijk down voelen. Een een actieve (vuur) neerwaartse spiraal (beweegelijk).  Een “happy” Boogschutter is helemaal te gek – maar eentje die down is …. Dus…wat nu voor Marco?

De Zon in Boogschutter is beheerd door Jupiter in Leeuw. Hier is er sprake van een wederzijdse receptie. Deze twee planeten kunnen goed samenwerken en elkaar ondersteunen en – belangrijke nog – elkaar ter hulp schieten. Positief blijven Marco…. Je hebt het talent, het netwerk, en een gezin achter je staan. Deze receptie kan inhouden dan Marco juist sterker uit de strijd komt…Dat hij zijn kwelling uiteindelijk als een belangrijke ervaring zal zien…Eentje waar hij ontzettend veel van geleerd heeft. Want Jupiter wil les trekken uit het leven – niets is voor niets – denkt Jupiter. Dit is zijn sleutel uit zijn ellende. Saturnus is nu wel op de loer – maar door bewust te zijn van de kracht van Jupiter  – kan hij deze crisis goed doorstaan.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden, horoscopen BN'ers en getagd, , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Marco Borsato: de horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *