Astrologie: Keek op de Week, Mercurius direct et.al

asabove

Ik voel me altijd opgelucht als Mercurius op het punt staat direct te lopen. Eindelijk zicht op mijn computer perikelen? Misschien komt er ook een reductie in de hoeveelheid spam die ik in mijn blogo inbox vind. Ik ben deze lange, lange berichten- bomvol links naar porno-sites of producten van de farmaceutische industrie  – zat. Heb vrijdag per ongeluk  een aantal responsen van blogo lezers gewist. Ik heb te snel op de delete knop gedrukt. Ja, ja…Allemaal Mercurius retrograde dingen. Balen.

Voor mijn gevoel zit er vaart in deze week. Mars – weliswaar in Kreeft en dus in val – maakt mooie aspecten naar Saturnus en Uranus. Een goede tijd voor het plannen en uitvoeren van zaken die met het thuisfront of met familie aangelegenheden te maken hebben. Mars in Kreeft is misschien wel een tikkeltje driftig – hij is immers hier door gevoelsimpulsen gedreven – maar zo geaspecteerd gedraagt hij zich niet als een verwende jochie. Hij wil wel meewerken en dat is mooi. Venus is natuurlijk noch altijd in de Maagd. Jaja. Misschien morgen even de horoscoop van die Roman Polanski onder de loep nemen? Had hij niet Venus in Maagd? mmm Maar goed…. Venus in Maagd maakt zich langzaam op voor de oppositie met Uranus. Partners die opzoek zijn naar de volmaakte relatie – zullen ongetwijfeld Uranus tegenkomen. Grilligheid in de liefde? … zoals altijd… wordt hier op het nieuws gelet. Wordt vervolgd.

Deze week neemt de Maan in licht toe en is vol op zondag.  Wij verkeren in de productieve tijd van de maand en we kunnen en moeten ons inzetten op dat gebied waar de Zon in Weegschaal in ons horoscoop staat. Venus heerst nu over de Zon -en ze staat in Maagd en deze dame is kieskeurig. Wij zullen en moeten goede keuzes  maken. Zo… zonder verder gedoe… trek ik mijn mouwen omhoog en wens jullie een hele fijne weekl. E:-)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *