Update horoscoop Marco Borsato: Saturnus transit door huis 10

 

Door twee responsen van blogo lezers ben ik op een goed spoor gezet m.b.t. Marco Borsato’s geboorte tijd. Ik publiceer dus opnieuw hier zijn horoscoop. Let op die Schorpioen ascendant. In deze foto doet hij mooi geheimzinnig. Schorpioen is wel een stomme teken (stom d.w.z. zonder stem). Maar hij heeft wel dat geheimzinnige…Waar zal hij nu aan denken? De horoscoop van Marco Borsato.

bors2

Commentaar: Saturnus is in transit door Marco Borsato’s 10e huis. Deze transit gaat dikwijls gepaard met problemen in het beroepsleven. Tenminste…. vaak wordt het geciteerd als of een hoogte punt in het beroepsleven of een diepe dal. Zeg maar gerust: een val van omhoog. Het bekendste voorbeeld hiervan is Richard Nixon. Nog een voorbeeld die bij mij ter binnen schiet is de Brits politicus en schrijver Jeffrey Archer. Lang niet iedereen met Saturnus in 10 maakt zo een val. Waar het om draait is verantwoordelijkheid en openheid van zaken. Uit zijn verhaal lees ik dat Marco Borsato te veel uit handen gaf. Vandaar…. E

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *