Venus in Maagd: Sterfgeval in UK na baarmoederhalskanker prik

rosecrystalGisteren stond het nieuws in de UK vol berichten over de dood van een 14 jarig meisje die overleed kort na het behalen van haar baarmoederhalskankerprik. Maagd is het teken van zuiverheid. Het woord zelf – zegt al veel. De meeste meisjes die nu geprikt worden zijn nog niet seksueel aktief. Venus is met Mercurius – en Mercurius is het nieuws, de berichtgeving.  Als Venus richting Saturnus  loopt- zal hopelijk de kritieke vragen over de nut van deze vaccinatie eerder toe dan afnemen.  De farmaceutische industrie viert tegenwoordig hoogtij. Alles draait om onze angst: Saturnus en die staat nu in het teken Maagd. Maagd heeft ook duidelijke links met de gezondheid. Gaat onze vaccinatie drang niet te ver? Is dit allemaal echt nodig?  In dit specifieke geval hebben alle protesten van de farmaceutische industrie niet kunnen voorkomen dat duizenden meisjes  gisteren niet voor hun prik kwamen opduiken. Gelukkig zou ik bijna zeggen. Het weerwoord van de industrie klint bekend in de oren. Het is altijd hetzelfde verhaal: er waren onderliggende gezondheidsproblemen. Ja. Vertel dat maar aan de ouders.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in vrouwen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *