Transit Pluto conjunct met Venus: een nieuwe minnaar?

embrace reuters

Deze afbeelding heet “embrace”. Het zijn twee pre-historische skeletten die elkaar omhelsen en zo door archeologen gevonden  zijn. Heel passend bij dit verhaal, vind ik…read on.  Als astrologe kijk ik altijd uit naar wat de planeten in mijn eigen horoscoop gaan uitspoken. Al doe ik mijn uiterste best om “objectief” te blijven… blijft het je eigen horoscoop. Volgend jaar wordt mijn Venus bestormd..Echt bestormd. Saturnus maakt een vierkant met de liefdesplaneet – terwijl Pluto in transit er drie keer overheen gaat. Daarnaast  in mijn progressieve horoscoop maakt Venus ook een vierkant met mijn radix Saturnus. Dat is wel een behoorlijk pakket. De meeste astrologen die ik gevraagd heb om een mening mompelen iets van “een nieuwe relatie” nou om eerlijk te zijn – onder zulke standen is de laatste waar ik behoefte aan heb een nieuwe man in mijn leven. Hij zal – als de astrologie boeken kloppen – ten eerste ouder zijn dan ik – ten tweede zal hij in het gunstigste geval afstandelijk zijn – of in het slechtste geval een stalker blijken te zijn. Pluto kan behoorlijk obsessief zijn – hij is de controle freak van de zodiac per uitstek. Soms is astrologie een lastig stuk gereedschap…dat snap je ondertussen wel denk ik. Toen ik begon met astrologie.blogo is het fenomeen voorspellen een van mijn eerste onderwerpen geweest.

Zo…Nu over de huidige trend in astrologie dat co-creationsim heette. Co-create – d.w.z. samenwerken met het universum om een bewuste resultaat te halen. Vanuit dit standpunt bekeken moet ik deze krachtige combinatie van planeten gewoon welkom heten. Ik ga werken aan mijn twaalfde huis – waar Venus de heerser van is. Tijd alleen doorbrengen – en werken aan iets dat met mijn beroep (progressieve MC nu in Weegschaal) te maken heeft. Venus is ook heer 7 – dus partnerships aangaan – mag. Relaties die een open karakter hebben – kunnen tot groei leiden. Pluto is niet echt een “bad boy” al kan hij zich soms behoorlijk misdragen. Ja…Ik zie het ineens zitten. Ik verheug me op het komend jaar. Maar sta open voor al jullie Pluto transit Venus verhalen. Zo as jij Venus in Boogschutter hebt en Pluto al ontvangen heeft…sta ik open voor al je verhalen. En bijvoorbaat dank…E

Update Januari 2016: In januari 2010 begon ik met de MA studie- Cultural Astrology and Astronomy – University of Wales, Lampeter.

Tot de zomer – was ik hard bezig om een middelbare school te vinden voor mijn zoon. Dit was een teleurstellende en moeilijke klus.

In juni stapte ik uit het bestuur van de ASAS

In augustus kocht ik een 1961 Martin Visser stoel – gemaakt voor Spectrum – die alleen 1 jaar in productie is geweest. This is an ongoing love affair 🙂

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, voorspellingen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op Transit Pluto conjunct met Venus: een nieuwe minnaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *