Astrologie Congressen…Oldenzaal

astro

Een beetje laat op de dag..maar toch op tijd? Voor wie wil genieten van een heerlijk weekend astrologie – op eigen bodem – raad ik het na-jaars astrologie congres Oldenzaal aan. Dit jaar weer een boeiende aantal onderwerpen van de Pars Fortunae (Dick v.d. Mark) tot klassieke uurhoek astrologie, van Karin Verhoeve. Ook spannend – is Maria Paap’s lezing op zondag over de mundane vooruitzichten voor Nederland. Ook van de partij is Floor Geenen…wiens boek het Caduceus Punt – goed over de toonbank vliegt. In korte…genoeg redenen om je richting Oldenzaal te begeven. Roland Hepp is wederom de organisator dus plezier en gastvrijheid staan ook op de menu..E

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *