Het twaalfde huis: Donna Cunningham

astro

Ik ben een fan van Donna Cunningham. Ik ken haar van haar rubriek in “The Mountain Astrologer” maar gek genoeg wist ik niet dat ze ook een webblog heeft.  In dit artikel – schrijft ze over het 12e huis – een van de meest transcendente en moeilijk vatbaar van alle huizen. Planeten die hier staan hebben de reputatie om moeilijk in de wereld te brengen. Ze werken achter de scenes als het waren.  Ik denk dat sommige planeten zich beter in 12 gedragen dan anderen. Neptunus bijvoorbeeld voelt zich thuis in 12 – terwijl Venus – meer problemen krijgt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in De Huizen en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Het twaalfde huis: Donna Cunningham

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *