De horoscoop van Agnes Jongerius: een vrouw met pit!!

Agnes Jongerius  * 4/11-1960. Voorzitter Vakcentrale FNV. Door Ton Brakenhoff

U zag het, ze werd een dezer dagen gepiepeld en dat is nu precies wat je niet moet doen, niet met ‘de gewone mensen’, niet met de arbeiders en zeker niet met Agnes Jongerius. We weten wel waar de belangen liggen, wie het gat moet dicht stoempen dat zo ridderlijk door Wouter Bos werd geheeld. Natuurlijk zit er iets redelijks in het verhogen van de AOW leeftijd, maar de drijfveer is het enorme gat wat geslagen is in ’s Rijksschatkist. Nu ligt de bal zomaar bij Agnes cs, die vindt dat ‘het gat’ niet alleen door de Vakcentrale gedicht moet worden. Het Rijk is altijd Sinterklaas uit andermans portemonnee, maar de veroorzakers blijven geheel buiten schot. Rechts sluit het front en Agnes cs gaat het betalen. Vergeet het! Een blik in de horoscoop van Agnes Jongerius laat een krachtig mens zien met de nodige hardheid. (Mars oppositie Saturnus) Een Schorpioen met de Maan in Stier, daar loopt men niet zomaar aan voorbij. En het aardige bij Agnes is dat ze is uitgerust met een Zon Neptunus conjunctie en dat is nu net het aspect dat Joop den Uyl indertijd zijn gevoel voor mededogen gaf. Dit zijn idealisten en op idealisten moet men zuinig zijn, die graaien niet, en draaien niet, maar dat lijken we in de huidige maatschappij te zijn vergeten. Ja, die mensen bestaan nog, wees er zuinig mee. Agnes krijgt al heel spoedig Pluto over haar Jupiter en dat duidt op een groot gevecht. De ‘piepelaars’ zijn gewaarschuwd!!

En hier komt ie. De horoscoop van Agnes Jongerius:

agnes

.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *