Business astrologie: Ray Merriman et. al

euro-stapel

Graag breng ik het volgende artikel onder jullie aandacht. De link is naar molly’s blog. De schrijfster heeft een aantal links in haar stukje  naar andere sites – waaronder die van business astroloog Ray Merriman. Interessant inzicht in het Pluto in Steenbok in fenomeen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *