Dirk Scheringa: DSB Bank en Neptunus, patroonheilige van de zwendelaars

dick
Dirk Scheringa  * 21/9-1950 (tijd onbekend) Directuer DSB Bank – door Ton Brakenhoff

 Ja, er is veel over de DSB bank te doen. Aan alle kanten wordt het Scheringa verweten dat zijn mensen leningen verkochten die later moeilijk waren op te brengen, waardoor de leners in financiële nood kwamen. We kennen het: “contracten, kleine lettertjes, het eerste jaar merk je niets, de aandelen stijgen al jaren, het komt naar je toe en het Rijk betaalt mee”.  En Dirk Scheringa is een gemoedelijke man met een eerlijk gezicht, dat zie je zo. Even een kijkje nemen in zijn horoscoop.

dirk

En ik moet zeggen, het klopt, Dirk Scheringa heeft niets misdadigs, haast geen moeilijke aspecten en zelfs een rustige Neptunus, de patroonheilige van de zwendelaars. Wat is er dan gaande? Allereerst valt het complex bestaande uit Zon, Mercurius, Venus en Saturnus in Maagd op. Maagd moet het niet van zijn brede visie hebben maar is wel analytisch. De samenstand van Mercurius met Saturnus waarbij Venus en de Zon mee spelen zagen we eerder, bij… Einstein!! Dirk is een genie. Nu weet ik niet of genieën gehouden kunnen worden zich in te leven in de denkwereld van de gewone mens. Als iets je volkomen duidelijk is dan snap je niet dat een ander het niet ziet. Dat is één. Dirk heeft slechts één vierkant en dat is die van Mars met Jupiter. Dit aspect maakt ons optimistisch en geeft ons vooral waar het betreft onze doelen een te groot zelfvertrouwen. Eigenlijk is daar niks mis mee en met een beetje geluk werkt het alleen maar in ons voordeel. Ik denk dat er iets anders gaande is. Een genie is nog geen manager en ergens is er in zijn organisatie een beweging opgang gekomen met een foute draai. Daar moet men erg in hebben. Dirk weet hoe het met hem zit en hij stelde zware mensen aan om zijn organisatie te laten draaien. Maar zware mensen zijn nog niet altijd kundige mensen. Nee, ik denk dat zijn 6e huis niet helemaal lekker zit. Verder is hij te vertrouwen!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

18 Reacties op Dirk Scheringa: DSB Bank en Neptunus, patroonheilige van de zwendelaars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *