Nieuwe Ring Rondom Saturnus Ontdekt: Maar…waarom nu?

rings

Ik hoorde het nieuws net op de radio. Saturnus heeft een ring erbij gekregen. Het is de grootste ring in ons solaar stelsel. Zo waarom is het pas ontdekts? Dit heeft te maken met de stof waaruit deze ring is gemaakt. Je zou er bij wijs van spreken er in het midden kunnen zitten en het niet weten. Zie dit artikel van de bbc site. Ik heb het idee dat het met planeten net zo gaat als met de lijnen in onze handen. Ik heb een keer mijn handen laten lezen door bekende handlezer…Magda van Dijk. (Ik raad haar aan!! ) Ze vertelde me dat de lijnen in je handen niet je leven lang hetzelfde blijven. Ze veranderen. Ze komen en gaan parallel met bepaalde ontwikkelingen in je eigen leven. Dus waarom zou er juist nu – een nieuwe ring rondom Saturnus ontdekt worden? Dit heeft wel een betekenis.

Heeft dit met strakkere grenzen te maken en de neiging binnen onze maatschappij naar steeds meer controle? Big Brother is Watching  You ….Niet vergeten. Of heeft het te maken met een soort verharding? Is het een teken dat de mensheid – zich meer moeten inhouden ? Met veel dieren bedreigd, en de ijskappen aan het smelten, iets Meer Saturnus, lijkt mij meer dan welkom.

HEb jij een idee waarom deze ring rondom Saturnus nu ontdekt wordt?   Geef het aan ons door….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Nieuwe Ring Rondom Saturnus Ontdekt: Maar…waarom nu?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *