Met het oog op relaties…Weegschaal

love

Met de Zon en Mercurius in Weegschaal – lijkt het mij een goede tijd om iets te doen met het thema relaties. Astrologie kan enorm inzicht geven in het wel en wee binnen een relatie.  Maar hoe doen astrologen dat? Er zijn verschillende technieken om de relaties van twee mensen in kaart te brengen, de meest belangrijk zijn de synastrie en de relatie horoscoop.  De synastrie houdt in dat twee of meerdere horoscopen over elkaar gelegd worden en aan de hand van de contacten tussen de planeten wordt een beeld van de relatie gevormd. Om een relatie horoscoop te maken, worden de mid-punten van de planeten in beide horoscopen berekend. Bijvoorbeeld als ik mijn Zon op O graden Ram heb, en mijn partner zijn Zon om O graden Tweeling, dan staat onze gezamenlijke Zon in onze relatie horoscoop op O graden Stier. Door de midpunten en van alle planeten, plus de asc. en mc en de knopen, wordt een geheel nieuwe horoscoop gemaakt. Neem het van mij aan, beide technieken leveren fascinerend inzichten op in het wel en wee van een relatie.

 Dat astrologen goed in stap zijn met de kosmos bewijst mijn collega Nicolette de Wijn. Eind oktober (met Venus trouwens ook in Weegschaal)- kun je bij Nicolette in Alkmaar een tweedaagse astrologie workshop over relaties volgen. Tijdens de workshop krijg je de kans om beide technieken onder de knie te krijgen. Helemaal goed in de Weegschaal tijd van het jaar om te kijken hoe het zit op relatievlak. Wil je je aanmelden – of het hele programma bekijken? Alle info kun je op Nicolette’s site vinden…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Met het oog op relaties…Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *