Red Onze Maan: Mooie Aktie van de Huffington Post

moon

Ik reageerde met ongeloof toen ik dit bericht op de Huffington Post las. Zijn we helemaal gek geworden. Of op zijn engels gezegd “have we lost the plot?”. Wisten jullie dat wetenschappers bij NASA op vrijdag – morgen dus – een satellite en een raket – met een snelheid van 5600 – mph – op de Maan laten exploderen? Zodoende komen we erachter of er water op de Maan te vinden is. Wat een totaal respektloos behandeling van onze Maan. Ik ben hier boos om. Dit is te gek voor woorden. Wat als er iets misgaat? De Huffington Post is een aktie begonnen op Twitter…. Ik ga zeker meetwitteren….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Red Onze Maan: Mooie Aktie van de Huffington Post

 1. Marcel zegt:

  Nog drie en een half uur. Hopelijk komt er nog iemand tot inkeer, maar ik denk van niet. Het project heeft ongetwijfeld al veel te veel gekost. Mooi die wetenschap, maar het wordt eens tijd voor “gewetenschap”. Willen we echt wel alles kunnen en weten?

 2. Anneke Visser zegt:

  Ongeloofelijk waar zijn ze nu mee bezig. Misschien wordt de vorm van de maan veranderd als het daar bij blijft, En dat niet alleen denken ze nu echt dat ze GOD zij. Hoop maar dat andere levende wezens in het heelal zo slim zijn om onze aarde te sparen.

 3. claudia zegt:

  Gisteren de inslag live gezien. Vond het weinig voorstellen qua explosie/stofwolk. Vraag me af wat de werkelijke reden is van dit project. Men weet namelijk al sinds 1971 dat er water is op de maan.
  Denk zelf dat er hele andere doelstellingen zijn, net als die geheime onderzoekjes op de zuidpool. Verschil is alleen, op de maan hebben ze geen last van Greenpeace’s Rainbow Warrior.

  Gr Claudia

  • Hi Claudia,Dank voor je feedback. Ik heb zelf niet gekeken…maar vind het interessant om te horen hoe jij het beleefd hebt. Ik vind het zelf erg brutaal van NASA dat ze dit doen zonder internationale overleg. Geheim redenen? Mijn theorie is dat men toch graag een uitwijk plek op de Maan wilt hebben – op zijn engels gezegd “a bolt hole”. Mocht er door een wereld oorlog te veel gevaar voor regeringleiders ontstaan – dan zou een station op de Maan uitkomst bieden. Ik denk aan een soort giga “dome”. Een schuilkelder idee…. De wereld heeft een intergalactic Greenpeace brigade nodig!! MvgE

 4. Cem zegt:

  Het is één grote HOAX, het bestormen van de Maan met rakketten. NASA heeft in 1971 al ontdekt dat er water is op de Maan, maar dit verzwegen. Nu is India zelfstandig ook bezig met ruimte-missies en worden er dingen ontdekt die NASA al die jaren heeft verzwegen.

 5. Hi Cem, Mmmm Maar ben je nou voor of tegen dit soort onderzoek? Wat is de “conspiracy hier” eigenlijk. Waarom zou Nasa hun werk zo geheimzinnig houden. MvgE

 6. Cem zegt:

  Hoi Elizabeth, ik ben altijd voor onderzoek, maar ook voor waarheid en transparantie. Dat geeft NASA niet omdat de belangen te groot zijn en het publiek bewust informatie wordt achtergehouden.

  Nu wordt NASA gedwongen om meer openheid van zaken te geven, omdat andere organisaties en landen ook groter worden en onafhankelijk op ontdekkingstocht gaan met eigen technologie.

  Hier overigens enkele Strange Moon Facts: http://www.bibliotecapleyades.net/luna/esp_luna_16.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *