Red Onze Maan: Mooie Aktie van de Huffington Post

moon

Ik reageerde met ongeloof toen ik dit bericht op de Huffington Post las. Zijn we helemaal gek geworden. Of op zijn engels gezegd “have we lost the plot?”. Wisten jullie dat wetenschappers bij NASA op vrijdag – morgen dus – een satellite en een raket – met een snelheid van 5600 – mph – op de Maan laten exploderen? Zodoende komen we erachter of er water op de Maan te vinden is. Wat een totaal respektloos behandeling van onze Maan. Ik ben hier boos om. Dit is te gek voor woorden. Wat als er iets misgaat? De Huffington Post is een aktie begonnen op Twitter…. Ik ga zeker meetwitteren….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Red Onze Maan: Mooie Aktie van de Huffington Post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *