Mercurius conjunct Saturnus: Top 10 meest depressieve boeken!

bell

Ik ben lid van AbeBooks en dat houdt in dat ik zo af en toe een berichtje krijg in mijn mail box. Het is grappig om te kijken welke aspecten Mercurius op dat moment maakt. Een voorbeeld. Gisteren kreeg ik een bericht met de volgende kop: “Top Ten Depressing Reads“. Op dat moment stond Mercurius – het geschreven woord – in conjunctie met de planeet Saturnus die duidelijk een verband met depressie heeft.  Ik ben zelf een Steenbok – en heb vier van de tien boeken zelf gelezen. Als ik uit de vier mag kiezen dan zet ik  – Sylvia Plath’s prachtig boek, “The Bell Jar” op de eerste plaats. Maar…nog heel even over Abe’s Books. Indien je opzoek bent naar een engelstaligboek en het nergens weet te vinden – biedt AbeBooks meestal uitkomst. Bij Abe kun je ook oude astrologie boeken vinden die niet langer in druk zijn. De link is naar de London filial – maar er is ook eentje in de VS die veel groter is. Fijn weekend..E

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *