Leuk artikel over Obama en de nobelprijs voor de vrede…

Het is zondag..vanouds een dag van rust en vrede. Passend dus om even bij Barak Obama’s prestatie stil te staan. Ik heb zelf geen tijd gehad om om naar zijn horoscoop te kijken – maar dat wil niet zeggen dat het gebeurtenis aan mij voorbij is gegaan. In tegendeel. Ik ben een enorme bewonderaar van de man. In maart vorig jaar – voordat hij als President gekozen werd – gaf ik een lezing in Soesterberg over de toen aankomende verkieizingen in de VS. Ik voorspelde toen dat Hilary Clinton het niet op kon nemen tegen Barak Obama en dat Obama de meest kans maakte om de verkiezingen te winnen. Dus ik vind het fantastisch dat Obama deze prijs heeft gewonnen en ben ape trots dat hij het prijs – een miljoen euro – weggeeft aan een goed doel. Een royaal gebaar voor de jonge Leeuw en heel passend bij de meer positieve uitwerking van Pluto in Steenbok. Maar over de prijs gesproken… Dit is een super artikel van een van mijn favourite Amerikaanse bloggers.. Met interessante opmerkingen en goede  links naar andere relevante artikelen. Ik wens julli veel lees plezier op deze oktober zondag. De horoscoop van Barak Obama. (P.s. Jupiter is niet alleen in transit nu op Obama’s ascendant, het is stationair direct.)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astro-blogging 4 OBAMA en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *