Stephen Gately: Boyzone zanger

gately

Ik hoorde het nieuws op de BBC gisteravond. Stephen Gately, dood, leeftijd 33. Dit bericht zal voor Boyzone fans hard aankomen. Ik weet hoe het was voor mijn dochter toen Kurt Cobain overleed. De dood – dat is iets voor oudere mensen, niet voor mensen die nog volop in het leven staan. Vanzelfsprekend wilde ik de horoscoop zien. Wat meteen opvalt is de oppositie van transiterende Saturnus met de Zon in Stephen Gately’s horoscoop. De Zon – is het hart. Saturnus is de dood zelf. Uranus in transit – nu in Vissen – is ook in beeld. Hij is bijna conjunct met de Zon in Stephen Gately’s horoscoop. Transit Saturnus staat ook in spanningsaspect met Mars. Mars/Saturnus zijn vanouds de twee slechteriken van de dierenriem. Dit zou bijvoorbeeld op een vergiftiging kunnen duiden.

Alhoewel er geen aanwijzingen zijn dat zijn dood iets anders is dan een “ongeluk” – zal veel mensen toch uitkijken naar de uitslag van de sectie. Maar … Wat de uitkomst ook moge zijn, de dood van zo’n  jonge zang talent is dieptriest.

gately1

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd, , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Stephen Gately: Boyzone zanger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *