Week Horoscoop: Veranderingen in zicht…

venus

De Week Horoscoop: Er gebeurt heel wat aan de sterrenhemel deze komende week. Twee planeten, Venus en Mars, veranderen van teken. Venus verlaat de nogal ingetogen Maagd voor de beeldschone en sociaal bewogenWeegschaal. Mars maakt ook een overstap. Hij ruilt de emotionele Kreeft voor de zelfverzekerde Leeuw. Water en aard – wordt vuur en lucht. Dit voelt veel vrijer en daadkrachtige.

De Week Horoscoop: Maar er zijn meer planeten die nu in beweging komen. Het is alsof de kosmos ondersteunt een ieder die bereid is nieuwe stappen te ondernemen. Aan het begin van de zomer ging Jupiter retrograde lopen – waardoor de energie van de planeet nogal introspectief ging werken. Terwijl wij allemaal bate bij zelf analyse hebben, het is ook fijn om de blik weer naar buiten te wenden. We moeten wel iets met onze inzichten doen. Jupiter direkt – legt de focus weer buiten onszelf. We mogen weer de grote wereld in. Vanaf dinsdag  staat Jupiter niets meer in de weg, nu mag hij zich voorbereiden op de zeldzame conjunctie met Chiron en Neptunus in december.

De Week Horoscoop: Wat ook deze week heel bijzonder maakt is dat Mercurius terugkeert op de plek waar hij op 7 september stond. Mercurius ging toen retrograde lopen. Zaken die misschien een link hebben met begin september – kunnen nu afgerond worden. Een zaak die een tijd stil heeft gestaan – wordt opgepakt en afgerond. Er komt helderheid.

Alles bij elkaar opgeteld wordt dit een bijzondere week…. Oh.. En voor de vroege vogels. Dinsdag…Heel laag in het oosten zie je om 06.30 uur Saturnus en Venus vlak bij elkaar aan de hemel. Saturnus is wat moeilijker te zien, maar staat pal links van Venus. Ik wens jullie een hele fijne week…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week Horoscoop: Veranderingen in zicht…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *