Horoscoop De Nederlandse Bank: Vervolg..

dnb

 Yvonne Schreef: “Hallo, alle ogen zijn nu gericht op de Nederlandse Bank want die moet het nu gaan oplossen, ik neem voor de Nederlandse Bank de Horoscoop van 23 april 1948 toen alle aandelen in handen kwamen van de nederlandse staat,de zon staat 2 gr.42 in stier en Wout Wellink heeft zon 2 gr.47 in maagd mooie driehoek.Op dit moment maakt transit saturnus een vierkant met radix jupiter van dnb(het kost dnb geld) en transit uranus een vierkant met radix uranus(schokkend nieuws,door ingrijpen van dnb staat alles op zijn kop) op 7 november as maakt transit jupiter een mooie driehoek naar radix venus, dus mischien een lichtpuntje en goed nieuws. gr.yvonne’

Hi Yvonne. Bedankt voor je post. Na aanleiding van je mail heb ik naar de DNB horoscoop gekeken. De Saturnus/Uranus oppositie heeft ook haaks op de Jupiter/Uranus oppositie in de DNB chart gestaan. Niets is zeker onder dit soort aspecten, veel spanning en onverwachtse gebeurtenissen. Transit Uranus is nog niet uitgespeeld – dus rare berichten kunnen nog altijd komen. Waar ik me – als astrologe – meer zorgen over maak is de progressieve Venus van de DNB bank die nu retrograde aan het begin van de Kreeft staat. Dit betekent dat Venus volgend jaar in oppositie met Pluto staat. Met de radix Zon in Stier is Venus een belangrijke planeet in de DNB horoscoop. Lichtpuntjes zijn welkom – en dat kan Jupiter/Venus wellicht ook geven – maar er zijn diepe structurele problemen in de hele financieele markt. Dus zo’n driehoek is gauw uitgespeeld, vrees ik. Ik las net een stukje van… ben zijn naam even kwijt – maar zijn boek heet ” Als de Dollar Valt”. Alles dat ik lees – en ik wil er bij zeggen – ik ben geen financieele expert, wijst erop dat we nu pleisters op stinkende wonden zetten…. Als ik heel nuchter ben, heb ik het idee dat “the worst of this crisis is yet to come”… De DNB zal iets aan zijn struktuur moeten verander, iets met zijn “assets” moeten doen. Grote schoonmaak want een van de sleutel woorden van Pluto is “transformatie”…. mvgE…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop De Nederlandse Bank: Vervolg..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *