Jupiter/Chiron/Neptunus: Survival International en het lot van…

lastfive

Dat dierensoorten, planten, bossen, insekten, vissen, de ijskappen enz. enz. door de aktie van de mens bedreigd zijn, is allang geen nieuws meer.  Het lot van bedreigde volkstammen daarentegen krijgt naar mijn idee veel minder aandacht. Want in feite, zijn er niet zoveel meer van die primitieve stammen over.  Vandaag kreeg ik een bericht toegestuurd over een stam in de Amazone, waarvan er nu nog maar vijf leden over zijn. Ze zijn de laatst overlevenden van wat ooit een bruisend volk was. Een volk met een eigen relige, taal, die ook speciale namen had voor alles dat in het regenwoud leefde, en ook voor alle sterren aan de nachthemel. Deze stam leefde duizenden jaren zonder contact met de buitenwereld. De ondergang van deze stam, is een verhaal een genocide op een heel grote schaal.

Onder deze drievoudige conjuncte van Jupiter/Chiron/Neptunus vraag ik jullie aandacht voor een fantastische aktie groep die zich voor inheemse bevolkingen inzet: Survival International. Survival International neemt het op voor volkeren zonder stem. Gaat het gevecht aan met het grote geld en doet haar best te redden wat er nog te redden valt. Nellie Werner – van de Nederlandse tak van deze vereniging – doet geweldig werk voor Survival. Dus…als je opzoek bent naar een super goed doel… Steun Survival International.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Jupiter/Chiron/Neptunus: Survival International en het lot van…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *