Uurhoek horoscoop: Word Julio P. uitgeleverd?

julio2

Julio P uitgeleverd?

De 57-jarige P. werd twee weken geleden aangehouden op de luchthaven van de Spaanse stad Valencia. Hij zou tussen 1976 en 1983 piloot zijn geweest tijdens vluchten waarbij tegenstanders van het Argentijnse regime werden gedrogeerd en boven de oceaan uit het vliegtuig gegooid.

(Uurhoek) Horoscoop gegevens: 6 oktober 2009- 16:04- Terneuzen (Netherlands)

julio p

 Ascendant Steenbok, Heer 1 Saturnus, Julio P. in huis 8. Saturnus heeft essentieel noch accidenteel waardigheid. Een planeet in zo’n conditie zal behoorlijk malefic uitwerken. William Lilly (wereld beroemde 17eeuws Klassiek astroloog, editor); aanduider in huis 8: ‘’ de persoon wordt geestelijk gekweld”. (Page 54 van het boek Christian Astrology)

Saturnus in oppositie met Uranus: Onverwachts wordt “de engel des doods” geconfronteerd met zijn verleden.

Opvallend en dominant is Mars in huis 7, de collega’s van Julio P. Mars staat in zijn tripliciteit maar ook in val in het teken Kreeft. Dit is een opvallend gegeven, Nederland is een Kreeftenland! Mars in aspect met Mercurius, communicatie. En Mercurius maakt een conjunctie met Saturnus. Bevestiging berichten in de pers: “ Nederlandse collega’s hebben een verklaring over Julio P. afgelegd in verband met zijn betrokkenheid tijdens het Videla regime’’.

Word Julio P. uitgeleverd?

Saturnus heer 1, gaat binnen 3 graden veranderen van teken, Weegschaal; tijdseenheid: ± 3 maanden?.

Lee Lehman boek: ‘’Rulership’’: Argentinië – Weegschaal (Bron Partridge- Dariot).

Julio P. wordt uitgeleverd aan Argentinië.

Justitie Spanje verwacht dat er binnen 3 maanden uitspraak is of Julio P. word uitgeleverd.

©Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 7 oktober 2009.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologe Karin Verhoeve, Uncategorized, uurhoekastrologie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Uurhoek horoscoop: Word Julio P. uitgeleverd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *