Jupiter, Chiron, Neptunus…het halleluja effect..

1jupiter

Ik heb het idee dat er na een periode van relatieve stilte er nu aktie en vooruitgang komt. De creatieve stroom komt weer op gang en wordt zichtbaar in de buitenwereld. Het effect wordt niet alleen direkt voelbaar voor mensen die geboren zijn onder de tekens, Vissen, Boogschutter, Waterman en Kreeft. Nee…dit is iets dwaar we allemaal bate bij hebben. Jupiter straks conjunct met Chiron en Neptunus…dat belooft wat.

Een artikel dat ik eerder dit jaar publiceerde over de drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus – is nu ook te lezen op de website van “The International Journal of the Astrological Association of Great Britain”.  Dit artikel is wel in het engels geschreven. De Nederlandstalige versie kun je in de vorige issue van Symbolon lezen. Het feit dat dit artikel sinds gisteren online is, is voor mij het bewijs dat Jupiter nu met volle vaart vooruit loopt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, planeten en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *