James Arthur Ray en de Arizona “sweat lodge” tragedie

sweatlodge

Op 8 oktober 2009, overleed twee mensen tijdens een spiritueele retraite in Arizona. Negentien anderen zijn erg ziek geworden. De deelnemers aan de “Spiritual Warrior”  workshop – hadden elk 10.000 dollar betaald voor de eer om een workshop te volgen onder begeleiding van een van de schrijvers van “The Secret” , James Arthur Ray. Tijdens de twee uur durende “sweat lodge” is heel was misgegaan. In dit artikel laat Donna Cunningham niet alleen de horoscopen van Ray en de Sweat Lodge zien, maar ze stelt ook een aantal belangrijke vragen over The New Age – beweging.  Donna Cunningham on the sweat box deaths

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *