Vreemd gaan: Venus vierkant Pluto de liefde voorbij

cry

Dat liefde soms pijn doet – wisten we allang – maar er is pijn en er is PIJN.  Opzoek naar inspiratie voor een stukje  – keek ik naar de horoscoop voor vandaag. Wat zag ik? Venus is nog altijd vierkant PLuto..  PIJN …ja. Als mensen uit elkaar gaan – doen ze dat voor een reden. Weegschaal is de principe van relatie, van je naar een ander wenden, en Venus is de harmonie, de passie, daar waar je je eigen ego wil loslaten om te kunnen opgaan in een ander. Als een relatie over is, is het fijn als twee mensen daar over eens zijn en de beslissing samen nemen. Maar soms gaat een van de twee partners vreemd. Achter de rug van de ander om, wordt comfort en “liefde” bij een ander gezocht. Om dit te verbergen, zijn smoesjes en leugens nodig en een flinke portie blindheid van de kant van de vaste partner. Weegschalen kunnen heel goed in bedrog ijn.  Uit liefde dat wel, ze willen immers hun “vaste partner” niet kwetsen. Hun intenties zijn goed. Maar dan komen wij bij de tweede gedachte “zachte dokters laten stinkende wonden”. Als de aap eenmaal uit de mouw is, dan komt de pijn van het bedrog boven op de pijn van het verloren gaan van de liefde. Als astrologe, kom ik dit soort situatie tegen. In jonge stellen – kun je er bijna geld op leggen – de relatie wordt verbroken. Maar oudere stellen zijn een stuk nuchterder. Ze hebben vaak kids en een heel leven achter de rug. Dan zie je dat mensen bij elkaar bijven. Denk Hilary Clinton en Bill……

In het meest dramatische gevallen neemt Pluto het over. En dan komt er niet wraak, maar WRAAK. Een heel destructieve energie. ..Pluto vierkant Venus in zijn hoogste vorm, brengt uiteindelijke vrede en transformatie. Transformatie is een van de sleutel woorden van Pluto…maar na bedrog..kan het lang duren voor dat je er bent.

Wil je meer informatie over je eigen relatie? Telefoon consulten zijn mogelijk. Bel voor meer informatie: 020-6948107….Fijne dag… Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, vrouwen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Vreemd gaan: Venus vierkant Pluto de liefde voorbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *