Keek op de Week: Zon in Schorpioen..

starburst

De herfst begint zich op te dringen. Gisteren vroeg lag er vorst op het gras – een mysterieuze mist rees op, de kerk-klokken luidde. De Zon scheen briljant, maar het voelde zwakjes aan. Zo. De overgang van Weegschaal naar Schorpioen is voelbaar. Weegschaal is diplomatie, schoonheid, de natuur in balans.  Schorpioen is schraler, donkerder. De bomen -ontdaan van hun bladeren – laten hun grilligheid zien. Schorpioen wil graag dingen bloot leggen, dat wat verborgen is naar voren halen. De herfts leent zich dan ook tot zelfonderzoek. De avonden worden korter, het terras leven sterft af. Reflectie, over motieven na-denken, weer tot jezelf komen.

Het is een spannende week…Mars staat nu in Leeuw en zal de komende maanden onze persoonlijke doelstellingen (de Zon) ondersteunen. Venus pronkt nog altijd in Weegschaal en maakt een mooie driehoek met Jupiter op zondag en zit ook onder de invloed van Neptunus. Sociale contacten krijgen hierdoor een meer filosofische karakter. Gesprekken hebben diepgang. Dit heeft een licht religieus gevoel. Nu…dat we het toch over religie hebben. Ben je benieuwd naar jouw religieuze richting? Doe de reli-test van de trouw. Volgens deze krant zijn er in Nederland 4.000.000 aanhangers van wat Trouw de nieuwe spiritualiteit noemt.  Dit vind ik een aanmoedigende gedachte…Een hele fijne week. E…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *