Dirk Scheringa: Vissen Ascendant!

Via een betrouwbare bron ben ik achter de geboorte tijd van Dirk Scheringa gekomen. De tijd komt van hem zelf. Nou..ik probeer absoluut niet te beweren dat Dirk momenteel hulp wint bij astrologen… Nee.  Maar hij gaf zijn geboorte tijd aan een astrologe die een tijd geleden bezig was met een business astrologie onderzoek. Dirk Scheringa is om 18.10 geboren en heeft ascendant Vissen. Zo..nu de correcte horoscoop van Dirk Scheringa..

dicky

Dirk Scheringa heeft dus Vissen aan de ascendantVissen is een zgn. dubbele teken. De andere dubbelel tekens zijn, Tweeling, Maagd en Boogschutter. Het sterrenbeeld Vis wordt afgebeeld door twee vissen die in tegenovergestelde richting proberen te zwemmen. Interessant om te zien  hoe verdeeld de publiek opinie over Dirk Scheringa is. Een kamp (bijvoorbeeld zijn voormalige werknemenrs) dragen hem op handen. De andere groep, met de heer Lakeman aan de kop, vinden hem een graaier, uit om andere te belazeren. Wie het weet mag het zeggen!!! Wat ook opvalt, is dat de heerser van zijn ascenant, Jupiter, zich  in het 12e huis bevindt. Een van de betekenissen hiervan is,  succes in moeilijke tijden. Succes? Ik denk dat gezien de omstandigheden, het hem wel goed moet doen, dat zoveel mensen zo veel goeds over hem te zeggen hebben. Deze soap wordt vervolgd…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Dirk Scheringa: Vissen Ascendant!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *