Kreeft Feest..

food

Gisteravond was het feest. De zoon van een engelse vriendin van mij is net afgestudeerd. Er waren hapjes, wijn, taart, en vanzelfsprekend, een gedenk boekje waar alle gasten anecdotes, herinneringen of hun gelukswensen in konden schrijven. Het is lang geleden sinds ik zoveel mannen in pakken en jonge mensen bij elkaar gezien heb. De energie was opgewekt want de aanwezige jongeren staan op het punt om het leven in te stappen. Hun avontuur mag beginnen.  Ik werd behoorlijk sentimenteel.. ik heb niet voor niets mijn Maan in Kreeft. Maar eigenlijk is zo’n avond zowieso erg Kreefterig…Oude bekenden worden uitgenodigd, de banden worden weer aangestipt, en een boekje vol herinneringen wordt -voor later “als je groot bent” – bewaard. Allemaal Kreeft, Kreeft, en nog eens Kreeft. Toevallig is het jongen die net afstudeerde ook sterrenbeeld Kreeft !! Misschien kwam het door de alchohol maar het geheel heeft een gevoelige snaar bij mij geraakt. Oud en door het leven getekende gezichten, naast energieke, open koppen. Heel het leven in een dopje..

De Zon rees net iets te vroeg van ochtend. Er was zeker iets van Schorpioens in het spel gisteravond.. Mijn kater voel ik nog !!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *