Over cosmophobia..astrologie, en nog wat

http://www.youtube.com/watch?v=Vnp4kj5lLOU&feature=player_embedded

Nog een super artikel van Patricia Lantz – over in dit geval cosmophobia, doomsday predictions, het einde van de Mayan kalender, plus een oud Disney film van Chicken Little die ik hier weergeef. Kijk deze film tot aan het einde…het is heel interessant en er zit ook  nog een aanwijzing naar astrologie.  Oh…en in het artikel van Lantz zijn er wederom veel links naar relevant artikelen. E…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *