Sint Mercurius waakt over je documenten

 merc

Duiding volgens Lilly: ‘’Christian Astrology’’ Afgelopen vrijdag na middernacht nam een vriend contact met mij op. Hij was de wanhoop nabij, zijn paspoort was zoek. Alle mogelijkheden waren uitgeput. Dan maar de astroloog moet hij gedacht hebben. Ik noteerde de tijd en beloofde hem terug te bellen.

Waar is mijn paspoort?

17 oktober 2009- 00:43 AM- Terneuzen The Netherlands- 3*48 Leeuw ascendant. 

 lostpasport

Ascendant Leeuw, de heer Zon in huis 4. Huis 4 de thuissituatie. Omdat de Zon tevens heer 2 is, ook zijn bezit (paspoort). Uit dit gegeven kunnen we concludeerde dat het paspoort allicht in zijn flat ligt.

Documenten algemene aanduider Mercurius in huis 4. Mercurius maakt ingaand een conjunct met de Zon. Het document (Mercurius) loopt naar hem (Zon) toe. Om te bepalen wanneer hij het paspoor terug vind moeten we kijken naar Mercurius en het teken Weegschaal. Mercurius is een snelle planeet en Weegschaal, hoofdteken ook snel. Het aspect Mercurius- Zon iets meer dan 13 graden= tijdseenheid 15 min.

Waar ligt het paspoort?

Weegschaal is een luchtteken ergens bovenop, hoog. Waar licht is bijvoorbeeld raam, deur, enz.

Ik nam contact op en melde hem alsnog te kijken in zijn flat ergens hoog, bovenop iets, mogelijk bij een lichtbron. Nog geen vijf minuten later kreeg ik telefoon zijn paspoort was terecht, het lag bovenop de kapstok naast de buitendeur. ‘’ Ik had daar toch echt gekeken’’ waren zijn laatste woorden.

©Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 17 oktober 2009- The Netherlands.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologe Karin Verhoeve, uurhoekastrologie. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *