Een standbeeld voor Coentje? Horoscoop Coen Moulijn

football

Een standbeeld voor Coentje!! Coen Moulijn  * 15/2-1937.  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

 Je hebt voetballers die astrologisch niet mee willen spelen. De grote voetbal aspecten (bv Jupiter conj. Saturnus;  Pluto Saturnus) ontbreken, Coentje is zo’n voetballer. Wel is het zo dat de tegenwoordige voetballers allereerst atleet moeten zijn, het hoge tempo is anders absoluut niet vol te houden. Misschien zit daar het verschil met de jaren dat Coen glorieerde, men al aardig gered was met balvaardigheid en wat extra inzet. Toch heeft Coen iets speciaals! Het is een Waterman en daartussen lopen de ‘denkers’, mannen die het koppie gebruiken en Coen bedacht iets, hij verzon een list. Misschien groeien die dingen terwijl men in de straat met de buurjongens voetbalt, maar Coen had een prachtige passeerbeweging over links. Dat begreep hij en werkte die verder uit tot een supergoocheltruc. De basis ligt bij Mercurius, die maakt een oppositie met Pluto en een vierkant met Uranus. Als die twee grapjassen meewerken dan is er heel wat nodig om de bal af te pakken, want zij zijn normaal gesproken degenen die de bal afpakken. Toch verdient men daarmee geen standbeeld, er moet meer zijn en als dat astrologisch niet zo duidelijk is dan willen we nog wel eens zien wat de helderziende Charubel te vertellen heeft over Coens geboortegraad: “Er is geen symbool bij deze graad. Een graad van mysterie. Hij is verbonden aan de vierde dimensie. Duidt op iemand die iets heeft, wat de rest van zijn volk niet bezit”.  Klopt dus!   De horoscoop van Coen Moulijn…

coen

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *