Maan in Waterman: Over Tweelingen en vriendschap…

hands

De prachtige Maan conjunct Jupiter in Waterman vandaag – doet mij denken over het thema vriendschap. Het valt mij op dat  mijn eigen vriendenkring bestaat uit de dierenriemtekens Stier, Shorpioen, Kreeft, Steenbok, Ram en Weegschaal. Maagden, Tweelingen, Boogschutters spelen geen rol in mijn leven (op een goede Maagd kennis na ). Dit verbaast mij eigenlijk – want ik heb er niet bewust hiervoor gekozen. De tekens die overblijven zijn Leeuw, Waterman en Vissen. Het afgelopen jaar is er wel wat veranderd er is een grappige Vis en een lieve Waterman erbij gekomen – maar dit zijn voor mijn gevoel nog prille relaties. Een goede vriendschaap heeft tijd nodig ( ik ben niet voor niets een Steenbok).

De Leeuwen zie ik als een aparte groep –  mijn eigen dochter valt hieronder. En toch als ik mijn dochter niet meetel, heb ik geen vrienden onder het sterrenbeeld Leeuw.

Dit is fascinerend en zo ben ik terug in de tijd gaan denken. Opmerkelijk. Ik heb echt nooit een hartsvriendin gehad, geboren onder de tekens Leeuw, Tweeling, Maagd, Vis, Boogschutter. Een theorie hiervoor heb ik niet, maar het geeft wel stof to nadenken… Misschien is het tijd om op een leesclub te gaan.. daar kom ik vast wel wat Tweelingen tegen? Waar zijn alle Leeuwen? Bij een toneelclub?? En Boogschutters? Die zijn de sportieve types… bij de sportschool zeker? Als je suggesties hebt voor plekken waar de verschillende sterrenbeelden uithangen – geef ze door en bijvoorbaat dank..:-)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd, , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Maan in Waterman: Over Tweelingen en vriendschap…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *