Valentino Rossi, Mars en formule 1

 

Valentino Rossi  * 16/2-1979. (tijd onbekend)

 Motorcoureur. Op het Sepang circuit van Maleisië won hij afgelopen zondag zijn 9e wereldtitel en zijn 6e in de MotoGP klasse tot 990cc. Het is dan ook niet zomaar een coureur, zijn vader is Graziano Rossi en dat was ook absoluut niet de eerste de beste. Bij motoren denk je astrologisch aan Mars, het is techniek en het maakt herrie. We weten nog van de formule 1 autosport dat er in de subtop nog al wat Zon conj. Pluto coureurs huisden en dat heeft met de grotere vermogens te maken. De huidige motoren vallen daar nu toch ook wel onder want het zijn helse machines. We nemen een kijkje in drie horoscopen, in die van Valentino, die van zijn vader en… in die van onze eigenste Wil Hartog.  Als we naar Mars kijken dan zien we twee maal een Zon vierkant Mars aspect en de conjunctie. En die is van Valentino! Wat Pluto betreft daar komt pa Rossi weg met Mars driehoek Pluto terwijl Wil Hartog een Maan Pluto oppositie en Valentino een Maan Pluto conjunctie heeft. Nu even de lef aspecten. De no’s 1 en 2 bij de bekeken formule 1 hadden toen allebei een Jupiter Uranus conjunctie. Die beide planeten hebben echt nog nooit van ‘remmen’ gehoord. Valentino heeft een loshangende Jupiter in Leeuw maar zijn Uranus staat vierkant op de Zon. Pa Rossi heeft de Maan conj. Uranus driehoek Zon, ook leuk. Maar het mooiste aspect heeft Wil Hartog, Jupiter opp. Uranus! Hij had er nog makkelijk bij gekund.  De horoscoop van Valentino Rossi.

rossi


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *