Stalin, Moscou, en de zeven planeten?

Moscou gebouwd volgens astrologische principes? De Steenbok in mij vraagt onmiddellijk: Kan dit wel waar zijn? Maar volgens Pravda’s engelse website…had Stalin wel astrologische bedoelingen toen hij bezig was met de planning van Moscou. De zeven wolkenkrabbers die de “sky-line” van Moscou bepalen – hebben dan ook iets met de planeten te maken. Waarom niet? Als Washington een verbinding met  de Freemasons heeft..is het niet ondenkbaar dat Stalin iets met astrologie deed. De Russen zijn geetige mensen en zeer geinteresseerd in de ongeziene werelden. Denk bijvoorbeeld aan de enorme macht die Raspoetin had over de Tsaarina en haar familie… Maar wel een gek idee vind ik, Stalin en astrologie.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *