De horoscoop van Dracula..

drac

Gisteren – op Halloween – is mijn zoon jarig. Altijd leuk je feest op zo’n dag vieren. Zo… voor jullie misschien een dagje te laat  een leuk stukje in het engels over vampieren, Dracula, en andere helse dingen.  Geniet…maar dan wel met mate. Het is zondag…Het is veilig.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *