De Berlijnse Muur 12/8/1961 +9/11/1989

muur

De Berlijnse Muur   * 13/8-1961,   + 9/11-1989.

 Wat een astrologische gekkigheid vindt daar toch plaats rond die Muur. Eerst maakte ik een rondje voor 9/11-1989 toen de Muur viel want dat moet Mundaan zijn aangewezen en inderdaad stond een prachtige Jupiter vanuit Kreeft recht tegenover de superconjunctie van Venus, Uranus, Neptunus en Saturnus terwijl de tweede superconjunctie van Zon, Pluto en Mars een driehoek ontving van diezelfde Jupiter en een sextiel van de eerst genoemde superconjunctie in Steenbok. Een goed in beeld gebrachte situatie. Toen bedacht ik ineens dat ik de geboortedatum van de Muur niet eens had bekeken. De Muur kwam tot stand onder een door Saturnus in de houdgreep gehouden Jupiter terwijl Uranus de Zon in Leeuw in bedwang hield. De Maan Pluto conjunctie in Maagd laat wat administratieve macht zien. Kortom Saturnus en Jupiter waren uitgeschakeld en Uranus neemt geen halve maatregelen, Uranus is rigoureus en heeft ook een zeer onmenselijke kant. Een Muur als oplossing. Tot zover niks aan de hand tot ik de horoscoop maakte van de komende viering van ‘20 jaar na de Val’. De horoscooptekening op het pc scherm slaat rood uit van de astrologische spanning. De Jupiter Neptunus conjunctie staat recht tegenover de Zon Uranus conjunctie van de oprichting terwijl de Zon er exact vierkant op straalt. En het vervelende gevoel bekroop me dat die Muur helemaal niet weg is. Als iets zo nadrukkelijk in een horoscoop leeft, dan moet daar nog gewoon een Muur staan. Wel schijnen ze de stenen te hebben weggehaald, maar wat zegt dat nou helemaal?!!!   

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, TonBrakenhoff en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *