Maandhoroscoop November

zodiac

Je horoscoop voor de maand november staat nu klaar.  Kijk onder rubriek astrologie maandhoroscopen. Wil je gedetailleerde informatie over je eigen horoscoop? Bel voor vrijblijvende informatie: 020-6948107, of vraag een folder aan via: hathway77@htomail.com  Een hele fijne maand….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Maandhoroscoop November

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *