Maandhoroscoop november Boogschutter

sag

Maandhoroscoop Boogschutter…. november 2009

Met je heerser Jupiter nu direkt zal je merken dat je plannen eerder van de grond komen. Indien je een gebrek aan inspiratie heb gevoeld, of veel hindernissen op je pad hebt gehad de afgelopen maanden, merk je dat alles nu veel soepeler loopt. Dit geeft meer zelfvertrouwen. Een probleem in je direkte omgeving wordt opgelost. Deze maand is Saturnus verhuisd van Maagd naar Weegschaal en staat bij jouw in het huis van vriendschap. Dit brengt een portie verantwoordelijkheid met zich mee. Misschien treedt er ook een verandering op in je maand salaris.

Op 16 november krijg je bijval van Mercurius in je eigen teken. Dit brengt je wat dichterbij jezelf – maak van je hart geen moordkuil. Vanaf 22 november staat de Zon in Boogschutter, Je staat dus op het begin van een nieuw jaar en dat brengt altijd nieuwe kansen met zich mee.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over consulten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *