Maandhoroscoop november Kreeft

 

cancer

Maand horoscoop Kreeft ….november 2009

Soms moet je bereid zijn om dingen helemaal los te laten en dat kan de Kreeft wel moeite kosten. Pluto begint nu aktief te worden in Steenbok en dit zal een transformatie van je persoonlijke relaties teweeg brengen. Afhankelijk van wanneer je geboren zijn, wordt je vroeger of later met deze innerlijke drang tot transformatie geconfronteerd. Leren loslaten is sowiezo een belangrijke les voor Kreeften… want alleen als je los kunt laten – kun je de vreugde ervaren van de terugkeer. De terassen zijn weliswaar gesloten, maar de Zon in Schorpioen tot 22 november, brengt veel sociaal aktiviteit en gezelligheid met zich mee.

 Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *