Maandhoroscoop november Leeuw

leo

Maand horoscoop Leeuw … november 2009

Mars maakt de komende maanden een lang verblijf in je eigen teken Leeuw. Dit maakt je assertief en meer direkt in je omgang met anderen. Met de Zon (tot 22 november) in Schorpioen wordt je uitgedaagd om enerzijds van je hart geen moordkuil te maken terwijl je anderzijds wel sensitief blijft m.b.t. de behoeften van anderen. Thuis of in je huiselijk kring kan er spanning en conflikt ontstaan als je je eigen wil te veel doordrukt. Voor de rest is dit wel een interessant wisselwerking van planetaire energieen die je de kans biedt om veel werk te verzetten in een relatief korter tijd. Je hebt tot juni volgend jaar de tijd om erachter te komen waar je precies al je energie in wilt steken.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *