Maandhoroscoop november Maagd

virgo

Maand horoscoop Maagd… november 2009
 
Met je heerser Mercurius nu aktief in het huis van je horoscoop dat met communicatie te maken heeft, krijgen je woorden wat extra lading. Zeker als je kritiek op siblings, of buren heeft kan dit hard aankomen. Een krantenartikel, iets wat via via op je pad komt, kan wel interessante informatie opleveren. Misschien heb je zin om een korte cursus of iets “luchtigs” te doen. Je wilt je kennis op een prettige manier vergroten. Vanaf de 22e staat de Zon in Boogschutter en dit zou met wat rusteloosheid van geest kunnen gaan. Dus mocht je de behoefte hebben om je huis opnieuw in te richten – ga je gang!!
 Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over diensten bel 020-6948107 of vraag wat informatie aan via de email:  hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *