Maandhoroscoop november Schorpioen

scorpio

Maand horoscoop Schorpioen… november 2009

Als de Zon je eigen teken binnen gaat op 22 november, gaat hij een bijzondere relatie met Mars in Leeuw aan. Astrologen noemen deze speciale relatie een wederzijdse receptie. Praktisch betekent het dat de kosmos je ondersteunt en extra kracht geeft om je eigen doelen na te streven. Een van de gebieden die heel belangrijk voor je is op dit moment, is werk en carriere. Wat wil je bereiken? Welke plek wil je innemen? Door de retrograde beweging van Mars – blijft hij heel lang in het gebied van je horoscoop dat met je beroep te maken heeft. De laatste keer dat Mars zo lang hier doorbracht was in 1963!! Maak goed gebruik van de energie. Wees daadkrachtig. Wees niet bang om beslissingen te nemen. Mars maakt snijerig!

Vanaf 8 november is Venus in je eigen teken – passie, passie en nog eens passie. Interessante tijd.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *